Popis
Návod k přípravě: Bulgur vaříme v mírně osolené vodě v poměru 1 díl bulguru a 2,5 dílu vody po dobu 15-17 minut do měkka.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1380kJ/ 328kcal; bílkoviny 12,3g; sacharidy 57,5g, z toho cukry 1,9g; tuky 1,7g; sůl 0,58g.
Složení: drcená pšenice 90%, směs quinoa bílá, červená 6%, sušená paprika 4%.
Vyrobeno v ČR.
Obsahuje lepek.
Podobné produkty
-
Velkou bílou fazoli díky její chuti též nazíváme máslovou, je oblíbená zejména na přípravu guláše a na saláty. Díky své jemnosti je vhodná i pro...
-
Jáhly jsou drobná bezlepková zrna vznikající loupáním prosa. Tato starověká plodina byla pěstována v Asii více jak před 10 000 lety. Je velmi jemné...
-
Rýže Arborio je kulatozrnná rýže, která se nejvíce pěstuje v severní Itálii.
-
Fazole nazývané také jako chilli fazole mají po uvaření nasládlou chuť. Skvěle se hodí jako příloha k rýžovým nebo kukučiným pokrmům. Využívají se...
-
Tento druh čočky je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Zelená čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu...
-
Zelená čočka se jako jeden z mála druhů nemusí namáčet a po uvaření neztrácí tvar. Chuťově patří mezi nejlahodnější pro svoji jemnou až zemitě...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice