Popis
Použití: Čočka se nemusí namáčet. Vaří se v neosolené vodě zhruba 25 – 30 minut. Skvěle se hodí do salátů, k rybě, výborně chutná s kořenovou zeleninou.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1294kJ/ 308kcal; bílkoviny 24,7g; sacharidy 37,17g, z toho cukry 1,87g; tuky 1,52g; vláknina 23,3g; sůl 0,01g.
Podobné produkty
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Fazole nazývané také jako chilli fazole mají po uvaření nasládlou chuť. Skvěle se hodí jako příloha k rýžovým nebo kukučiným pokrmům. Využívají se...
-
Jasmínová rýže je skvělým doplňkem asijské kuchyně.
-
Pohanka je přirozeně bezlepková a nepatří mezi obiloviny. Je vlastně příbuzná se šťovíkem a rebarborou. Její zrna jsou nejvíce ceněna pro vysoký...
-
Červená čočka obsahuje velké množství železa, vitamínu B6, kyseliny listové, selenu, fosforu a zinku. Všechny luštěniny, i červená čočka, jsou plné...
-
Jáhly jsou drobná bezlepková zrna vznikající loupáním prosa. Tato starověká plodina byla pěstována v Asii více jak před 10 000 lety. Je velmi jemné...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice