Popis
Použití: Přebrané a propláchnuté fazole namočte na 10-12 hodin do vody, poté vodu slijte a vařte v nové vodě doměkka. Doba vaření je 30-60 minut. Skvěle se hodí na přípravu salátů, guláše, do polévek nebo jako příloha.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1420kJ/ 351kcal; bílkoviny 21,4g; sacharidy 61,6g, z toho cukry 1,2g; tuky 1,6g; sůl 0,3g.
Podobné produkty
-
Jáhly jsou drobná bezlepková zrna vznikající loupáním prosa. Tato starověká plodina byla pěstována v Asii více jak před 10 000 lety. Je velmi jemné...
-
Fazole nazývané také jako chilli fazole mají po uvaření nasládlou chuť. Skvěle se hodí jako příloha k rýžovým nebo kukučiným pokrmům. Využívají se...
-
Jasmínová rýže je skvělým doplňkem asijské kuchyně.
-
Červená čočka obsahuje velké množství železa, vitamínu B6, kyseliny listové, selenu, fosforu a zinku. Všechny luštěniny, i červená čočka, jsou plné...
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. K jeho výrobě se používá druh bílé tvrdé pšenice tzv. semolina. Kuskus obsahuje...
-
Červená čočka obsahuje spoustu železa, selenu, fosforu, zinku a vitamínu B6. Díky vysokému obsahu železa a bílkovin je vhodná pro vegetariány,...
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. Tento kuskus vyrobený z kukuřičné mouky a je přirozeně bezlepkový. Vhodný pro...
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. K jeho výrobě se používá špalda. Tento kuskus je díky vysokému obsahu bílkovin...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice