Popis
Lyofilizace pomáhá udržet v ovoci celou řadu vitamínů, minerálů a živin. Dále je zachována struktura, barva a hlavně chuť čerstvého ovoce. Odhaduje se, že lyofilizát je více než 95 % původní suroviny. Sušení se provádí za sterilních podmínek, bez jakýchkoliv přísad a konzervačních látek.
Podobné produkty
-
Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin.
-
Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin.
-
Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin.
-
Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin.
-
NovinkaCelé višně sušené mrazem.
-
Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice