Popis
Pohanka je vhodná pro přípravu salátů, jako příloha k masu či na přípravu sladkých pokrmů.
Návod na přípravu: Propláchnutou pohanku vaříme asi 3 min. ve vodě (1 díl pohanky, 2 díly vody). Ochutíme a necháme dojít v teple pod pokličkou 20-30 min.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1548kJ/ 365kcal; bílkoviny 12g; sacharidy 74g, z toho cukry 0,6g; tuky 2,6g; sůl 0,01g.
Podobné produkty
-
Fazole jsou, díky svému složení, důležitou součástí jídelníčku zdravého člověka. Barevná žíhaná fazole má lehce pikantní chuť a díky své moučné...
-
Fazolky adzuki jsou malé oválné červeno-hnědé fazolky původem z Činy. Tato luštěnina je nesmírně oblíbená v Japonsku, kde se připravuje na různé...
-
Rýže Basmati je pojmenována po hindskému slově, které znamená královna vůní díky jedinečné jemně oříškové vůni a chuti.
-
Fazole nazývané také jako chilli fazole mají po uvaření nasládlou chuť. Skvěle se hodí jako příloha k rýžovým nebo kukučiným pokrmům. Využívají se...
-
Červená čočka obsahuje velké množství železa, vitamínu B6, kyseliny listové, selenu, fosforu a zinku. Všechny luštěniny, i červená čočka, jsou plné...
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Oblíbená rýže obohacená o "indiánskou" rýži, která dodá vaší příloze exotický nádech.
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice