Lyofilizované ovoce
Lyofilizace, nebo-li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin, pomáhá udržet v ovoci celou řadu vitamínů, minerálů a živin.
Nejprodávanější
-
94 Kč
-
146 Kč
-
94 Kč
-
99 Kč
-
94 Kč
-
Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin.
-
Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin.
-
Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin.
-
Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin.
-
Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin.