Lyofilizované ovoce

Lyofilizace, nebo-li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin, pomáhá udržet v ovoci celou řadu vitamínů, minerálů a živin. 

 

Nejprodávanější

  • Řadit dle:
  • 8 položek celkem

Stránka 1/1

  • visneNovinka
    Celé višně sušené mrazem.
    Kód:C0079.07
  • 389 ostruziny lyofilizovane 55g
    Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin. 
    Kód:C0042.07
  • 347 maliny lyofilizovane 45g
    Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin. 
    Kód:C0033.07
  • 266 jahody lyofilizovane platky 45g
    Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin. 
    Kód:C0049.07
  • 179 cerny rybiz lyofilizovany 55g
    Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin. 
    Kód:C0026.07
  • 149 brusinky lyofilizovane 45g
    Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin. 
    Kód:C0031.07
  • 83 banan lyofilizovane platky 55g
    Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin. 
    Kód:C0030.07
  • 77 ananas lyofilizovane kousky 55g
    Lyofilizace, nebo - li sušení mrazem je jeden z nejnovějších a nejzdravějších způsobů sušení a konzervace potravin. 
    Kód:C0029.07