Soli a sladidla

 

Nejprodávanější

  • Řadit dle:
  • 10 položek celkem

Stránka 1/1

  • Himalájská sůl jemná (hmotnost 1000g)
    Himalájská růžová sůl pochází ze solných dolů 5000 metrů hluboko pod Himalájským pohořím, těží se převážně ručně . Její barva svědčí o vysokém...
    Kód:I0001.14
  • foto sirup datlovyNovinka
    Datlový sirup, výborně sladí. Vhodný pro teplou i studenou kuchyni.
    Kód:J0026.37
  • foto sirup agavovyNovinka
    Sirup z agáve, výborně sladí. Vhodný pro teplou i studenou kuchyni.
    Kód:J0028.37
  • foto sirup cekankovyNovinka
    Extrakt z kořene čekanky. Vhodný pro teplou i studenou kuchyni. Vysoký obsah vlákniny.
    Kód:J0029.37
  • 3277 ryzovy sirupNovinka
    Rýžový sirup výborně sladí, je vhodný pro teplou i studenou kuchyni.
    Kód:J0027.37
  • datlovycukr
    Datlový cukr je asi nepřesné označení. Není to cukr, jsou to 100% usušené datle namleté na jemný prášek. Datlový cukr má menší sladivost než běžný...
    Kód:J0018.17
  • trtinovycukr
    Kód:J0016.17
  • xylitol 250g 1185
    Xylitol, nebo také březový cukr je přírodní sladidlo, které je podobně sladké jako sacharóza, ale má pouze dvě třetiny kalorií. Na jazyku vytváří...
    Kód:J0003.17
    Xylitol
    od 72 Kč
  • erythritol 250g 1186
    Erythritol je přírodní sladidlo, vyrábí se přirozenou fermentací glukózy za přítomnosti mikroorganismů, Erythritol se přirozeně vyskytuje i v mnoha...
    Kód:J0001.17
    Erythritol
    od 75 Kč
  • Himalájská sůl hrubá (hmotnost 1000g)
    Himalájská růžová sůl pochází ze solných dolů 5000 metrů hluboko pod Himalájským pohořím, těží se převážně ručně . Její barva svědčí o vysokém...
    Kód:I0003.14