Popis
Tato rýže má vyšší obsah škrobu než ostatní druhy, proto je velmi vhodná na vaření risotta, kde zaručí krásnou krémovost pokrmu, rýžových pudingů a přípravě sushi.
Podobné produkty
-
-
-
Velkou bílou fazoli díky její chuti též nazíváme máslovou, je oblíbená zejména na přípravu guláše a na saláty. Díky své jemnosti je vhodná i pro...
-
Červená čočka obsahuje spoustu železa, selenu, fosforu, zinku a vitamínu B6. Díky vysokému obsahu železa a bílkovin je vhodná pro vegetariány,...
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Pohanka je přirozeně bezlepková a nepatří mezi obiloviny. Je vlastně příbuzná se šťovíkem a rebarborou. Její zrna jsou nejvíce ceněna pro vysoký...
-
Červená čočka obsahuje velké množství železa, vitamínu B6, kyseliny listové, selenu, fosforu a zinku. Všechny luštěniny, i červená čočka, jsou plné...
-
Zelená čočka se jako jeden z mála druhů nemusí namáčet a po uvaření neztrácí tvar. Chuťově patří mezi nejlahodnější pro svoji jemnou až zemitě...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice