Rýže Arborio

Q0048.06
Neohodnoceno
  • 1 z 2

Rýže Arborio je kulatozrnná rýže, která se nejvíce pěstuje v severní Itálii. 


od 36 Kč
Kategorie: Luštěniny, obiloviny

Zvolte variantu

  • hmotnost: 500g
    • Kód: Q0048.06 |
    • Skladem (> 5 ks)
    36 Kč
  • hmotnost: 1000g
    • Kód: Q0049.06 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč
 

Tato rýže má vyšší obsah škrobu než ostatní druhy, proto je velmi vhodná na vaření risotta, kde zaručí krásnou krémovost pokrmu, rýžových pudingů a přípravě sushi.

Podobné produkty

  • cizrna
    Kód:Q0072.06
  • kuskus s kari 500g 1160
    Kód:Q0071.05
  • Fazole bílá velká máslová (hmotnost 1000g)
    Velkou bílou fazoli díky její chuti též nazíváme máslovou, je oblíbená zejména na přípravu guláše a na saláty. Díky své jemnosti je vhodná i pro...
    Kód:R0006.06
  • Jasmínová ryže s červenou rýží (hmotnost 1000g)
    Jasmínové rýže s jemnou ořechovou vůní a lepivou konzistencí v kombinaci s netypickou rýží červenou, která po uvaření zůstává lehce tvrdá. Směs...
    Kód:Q0030.06
  • Kuskus semolinový medium (hmotnost 1000g)
    Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. K jeho výrobě se používá druh bílé tvrdé pšenice tzv. semolina. Kuskus obsahuje...
    Kód:Q0001.05
  • Fazole Adzuki (hmotnost 1000g)
    Fazolky adzuki jsou malé oválné červeno-hnědé fazolky původem z Činy. Tato luštěnina je nesmírně oblíbená v Japonsku, kde se připravuje na různé...
    Kód:R0001.06
  • Kuskus špaldový (hmotnost 1000g)
    Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. K jeho výrobě se používá špalda. Tento kuskus je díky vysokému obsahu bílkovin...
    Kód:Q0005.05
  • Bulgur se sušenými rajčaty a olivami (hmotnost 1000g)
    Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
    Kód:Q0028.05

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

 

Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice

 

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.