Popis
Tato rýže má vyšší obsah škrobu než ostatní druhy, proto je velmi vhodná na vaření risotta, kde zaručí krásnou krémovost pokrmu, rýžových pudingů a přípravě sushi.
Podobné produkty
-
Červená čočka obsahuje spoustu železa, selenu, fosforu, zinku a vitamínu B6. Díky vysokému obsahu železa a bílkovin je vhodná pro vegetariány,...
-
Rýže červená natural je rýže neloupaná. Díky slupce si zachovává nejen plnou rýžovou chuť, ale i spoustu vitamínů a minerálů, o které je běžná rýže...
-
Jáhly jsou drobná bezlepková zrna vznikající loupáním prosa. Tato starověká plodina byla pěstována v Asii více jak před 10 000 lety. Je velmi jemné...
-
Fazole mungo (zelená sója)
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. Tento kuskus vyrobený z kukuřičné mouky a je přirozeně bezlepkový. Vhodný pro...
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. K jeho výrobě se používá druh bílé tvrdé pšenice tzv. semolina. Kuskus obsahuje...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice