Popis
Použití: Přebrané a propláchnuté fazole namočte na 10-12 hodin do vody, poté vodu slijte a vařte v nové vodě doměkka. Doba vaření je 30-60 minut. Skvěle se hodí na přípravu mexické kuchyně, do polévek nebo jako příloha.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1453kJ/ 342kcal; bílkoviny 23g; sacharidy 57g, z toho cukry 5,1g; tuky 1,2g; vláknina 5,5g; sůl 0,03g
Podobné produkty
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Jasmínové rýže s jemnou ořechovou vůní a lepivou konzistencí v kombinaci s netypickou rýží červenou, která po uvaření zůstává lehce tvrdá. Směs...
-
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, čímž si zasloužila i své jméno. Navíc je to luštěnina vskutku luxusní,...
-
Pohanka je přirozeně bezlepková a nepatří mezi obiloviny. Je vlastně příbuzná se šťovíkem a rebarborou. Její zrna jsou nejvíce ceněna pro vysoký...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice