Popis
Použití: Přebrané a propláchnuté fazole namočte na 10-12 hodin do vody, poté vodu slijte a vařte v nové vodě doměkka. Doba vaření je 30-60 minut. Skvěle se hodí na přípravu mexické kuchyně, do polévek nebo jako příloha.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1453kJ/ 342kcal; bílkoviny 23g; sacharidy 57g, z toho cukry 5,1g; tuky 1,2g; vláknina 5,5g; sůl 0,03g
Podobné produkty
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Velkou bílou fazoli díky její chuti též nazíváme máslovou, je oblíbená zejména na přípravu guláše a na saláty. Díky své jemnosti je vhodná i pro...
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. K jeho výrobě se používá špalda. Tento kuskus je díky vysokému obsahu bílkovin...
-
Fazole jsou, díky svému složení, důležitou součástí jídelníčku zdravého člověka. Barevná žíhaná fazole má lehce pikantní chuť a díky své moučné...
-
Červená čočka obsahuje spoustu železa, selenu, fosforu, zinku a vitamínu B6. Díky vysokému obsahu železa a bílkovin je vhodná pro vegetariány,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice