Rýže parboiled s indiánskou rýží

Q0011.06
Neohodnoceno
  • 1 z 2

Oblíbená rýže obohacená o "indiánskou" rýži, která dodá vaší příloze exotický nádech.


od 34 Kč
Kategorie: Luštěniny, obiloviny

Zvolte variantu

  • hmotnost: 460g
    • Kód: Q0011.06 |
    • Skladem (> 5 ks)
    34 Kč
  • hmotnost: 1000g
    • Kód: Q0017.06 |
    • Skladem (> 5 ks)
    62 Kč
 

Složení: rýže parboiled 82%, indiánská rýže 18%.

Nutriční hodnota na 100g výrobku: energetická hodnota 1485kJ/350kcal; tuky 0,3g; sacharidy 78g, z toho cukry 0,7g; bílkoviny 8,3g; sůl 0,01g.

Podobné produkty

  • Bulgur s quinoa a sušenou paprikou (hmotnost 1000g)
    Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
    Kód:Q0026.05
  • Bulgur se sušenými rajčaty a olivami (hmotnost 1000g)
    Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
    Kód:Q0028.05
  • Fazole barevná Pinto (hmotnost 1000g)
    Fazole jsou, díky svému složení, důležitou součástí jídelníčku zdravého člověka. Barevná žíhaná fazole má lehce pikantní chuť a díky své moučné...
    Kód:R0003.06
  • Rýže Arborio (hmotnost 1000g)
    Rýže Arborio je kulatozrnná rýže, která se nejvíce pěstuje v severní Itálii. 
    Kód:Q0048.06
  • Čočka červená loupaná půlená (hmotnost 1000g)
    Červená čočka obsahuje velké množství železa, vitamínu B6, kyseliny listové, selenu, fosforu a zinku. Všechny luštěniny, i červená čočka, jsou plné...
    Kód:K0003.06
  • Fazole červená ledvinka (hmotnost 1000g)
    Fazole nazývané také jako chilli fazole mají po uvaření nasládlou chuť. Skvěle se hodí jako příloha k rýžovým nebo kukučiným pokrmům. Využívají se...
    Kód:R0008.06

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

 

Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice

 

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.