Popis
Použití: Červená čočka loupaná se nemusí namáčet, doba vaření je asi 6 minut. Velmi snadno tak připravíte chutnou kaši či zavářku do polévky, své uplatnění najde i při přípravě indické kuchyně.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1353kJ/ 321kcal; bílkoviny 23,8g; sacharidy 56,3g, z toho cukry 2,4g; tuky 1,3g; vláknina 4,9g; sůl 0,0g.
Podobné produkty
-
Rýže Basmati je pojmenována po hindskému slově, které znamená královna vůní díky jedinečné jemně oříškové vůni a chuti.
-
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, čímž si zasloužila i své jméno. Navíc je to luštěnina vskutku luxusní,...
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Jáhly jsou drobná bezlepková zrna vznikající loupáním prosa. Tato starověká plodina byla pěstována v Asii více jak před 10 000 lety. Je velmi jemné...
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Jasmínové rýže s jemnou ořechovou vůní a lepivou konzistencí v kombinaci s netypickou rýží červenou, která po uvaření zůstává lehce tvrdá. Směs...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice