Popis
Použití: Červená čočka loupaná se nemusí namáčet, doba vaření je asi 6 minut. Velmi snadno tak připravíte chutnou kaši či zavářku do polévky, své uplatnění najde i při přípravě indické kuchyně.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1353kJ/ 321kcal; bílkoviny 23,8g; sacharidy 56,3g, z toho cukry 2,4g; tuky 1,3g; vláknina 4,9g; sůl 0,0g.
Podobné produkty
-
Jasmínová rýže je skvělým doplňkem asijské kuchyně.
-
Fazolky adzuki jsou malé oválné červeno-hnědé fazolky původem z Činy. Tato luštěnina je nesmírně oblíbená v Japonsku, kde se připravuje na různé...
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Oblíbená rýže obohacená o červenou rýži, která dodá vaší příloze exotický nádech.
-
Velkou bílou fazoli díky její chuti též nazíváme máslovou, je oblíbená zejména na přípravu guláše a na saláty. Díky své jemnosti je vhodná i pro...
-
Pohanka je přirozeně bezlepková a nepatří mezi obiloviny. Je vlastně příbuzná se šťovíkem a rebarborou. Její zrna jsou nejvíce ceněna pro vysoký...
-
-
Fazole mungo (zelená sója)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice