Popis
Použití: Červená čočka loupaná se nemusí namáčet, doba vaření je asi 6 minut. Velmi snadno tak připravíte chutnou kaši či zavářku do polévky, své uplatnění najde i při přípravě indické kuchyně.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1353kJ/ 321kcal; bílkoviny 23,8g; sacharidy 56,3g, z toho cukry 2,4g; tuky 1,3g; vláknina 4,9g; sůl 0,0g.
Podobné produkty
-
Jáhly jsou drobná bezlepková zrna vznikající loupáním prosa. Tato starověká plodina byla pěstována v Asii více jak před 10 000 lety. Je velmi jemné...
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. K jeho výrobě se používá špalda. Tento kuskus je díky vysokému obsahu bílkovin...
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. K jeho výrobě se používá druh bílé tvrdé pšenice tzv. semolina. Kuskus obsahuje...
-
Červená čočka obsahuje spoustu železa, selenu, fosforu, zinku a vitamínu B6. Díky vysokému obsahu železa a bílkovin je vhodná pro vegetariány,...
-
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, čímž si zasloužila i své jméno. Navíc je to luštěnina vskutku luxusní,...
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. Tento kuskus vyrobený z kukuřičné mouky a je přirozeně bezlepkový. Vhodný pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice