Popis
Použití: Přebrané a propláchnuté fazole namočte na 10-12 hodin do vody, poté vodu slijte a vařte v nové vodě doměkka. Doba vaření je 30-60 minut. Skvěle se hodí na přípravu salátů, guláše, do polévek nebo jako příloha.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1420kJ/ 351kcal; bílkoviny 21,4g; sacharidy 61,6g, z toho cukry 1,2g; tuky 1,6g; sůl 0,3g.
Podobné produkty
-
Oblíbená rýže obohacená o "indiánskou" rýži, která dodá vaší příloze exotický nádech.
-
Fazole černé oko jsou skvělým zdrojem nutričních látek. Jeden hrnek fazolí obsahuje 20% denní dávky hořčíku, mědi a železa, 40% manganu a spoustu...
-
-
Fazolky adzuki jsou malé oválné červeno-hnědé fazolky původem z Činy. Tato luštěnina je nesmírně oblíbená v Japonsku, kde se připravuje na různé...
-
Červená čočka obsahuje velké množství železa, vitamínu B6, kyseliny listové, selenu, fosforu a zinku. Všechny luštěniny, i červená čočka, jsou plné...
-
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, čímž si zasloužila i své jméno. Navíc je to luštěnina vskutku luxusní,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice