Popis
Návod k přípravě: Bulgur vaříme v mírně osolené vodě v poměru 1 díl bulguru a 2,5 dílu vody po dobu 15-17 minut do měkka.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1303kJ/ 309kcal; bílkoviny 11g; sacharidy 53g, z toho cukry 3,4g; tuky 3,8g; sůl 1,5g.
Složení: drcená pšenice 86%, sušená rajčata 9%, sušené olivy 5%
Obsahuje lepek.
Podobné produkty
-
Červená čočka obsahuje velké množství železa, vitamínu B6, kyseliny listové, selenu, fosforu a zinku. Všechny luštěniny, i červená čočka, jsou plné...
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. K jeho výrobě se používá druh bílé tvrdé pšenice tzv. semolina. Kuskus obsahuje...
-
Fazole mungo (zelená sója)
-
Jáhly jsou drobná bezlepková zrna vznikající loupáním prosa. Tato starověká plodina byla pěstována v Asii více jak před 10 000 lety. Je velmi jemné...
-
Jasmínová rýže je skvělým doplňkem asijské kuchyně.
-
Kuskus je chutná a výživná těstovina ve tvaru drobných kuliček. Tento kuskus vyrobený z kukuřičné mouky a je přirozeně bezlepkový. Vhodný pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice