Popis
Vhodné na přípravu sladkých i slaných kaší, knedlíků, placek...
Návod na přípravu: Jáhly spaříme horkou vodou a vaříme v osolené vodě ( 1 díl jáhel, 2 díly vody) po dobu 15 min.
Nutriční hodnota na 100g výrobku: energetická hodnota 1474kJ/ 348 kcal; tuky 1,4g, z toho nasycených mastných kyselin 0,0g; sacharidy 71g, z toho cukry 0,7g; vláknina 8,5g; bílkoviny 13g; sůl 0,04g.
Podobné produkty
-
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, čímž si zasloužila i své jméno. Navíc je to luštěnina vskutku luxusní,...
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Jasmínové rýže s jemnou ořechovou vůní a lepivou konzistencí v kombinaci s netypickou rýží červenou, která po uvaření zůstává lehce tvrdá. Směs...
-
Fazolky adzuki jsou malé oválné červeno-hnědé fazolky původem z Činy. Tato luštěnina je nesmírně oblíbená v Japonsku, kde se připravuje na různé...
-
Červená čočka obsahuje spoustu železa, selenu, fosforu, zinku a vitamínu B6. Díky vysokému obsahu železa a bílkovin je vhodná pro vegetariány,...
-
Tento druh čočky je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Zelená čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice