Akce

Bezva müsli s belgickou čokoládou

XS002.02 S0002.02 Zvolte variantu
1 hodnocení
  • 1 z 3

Spousta pravé belgické čokolády, 2 druhy vloček, banán, křupavá čokoládová rýže a tomu všemu dodají příjemnou nakyslou chuť brusinky, plné vitamínu C....Pokud máte rádi čokoládu, pak je naše čokoládové müsli jasná volba. Skvěle nastartujete den! :-)

  • 174 Kč 112 Kč od 112 Kč 17 Kč –10 % 11 Kč –10 % 17 Kč –10 %
  • Zvolte variantuSklademSkladem
157 Kč 101 Kč od 101 Kč
  • hmotnost
Kategorie: Bezva müsli
 

Směs 2 druhů instantních vloček (oves, žito) a čokoládové rýže, tmavé belgické čokolády, čokoládových peciček,  banánu a brusinek.

Naše čokoládové müsli je vhodné ke snídani či svačině, přidat do mléka nebo jogurtu, tak jak to máte rádi... 

Výživové údaje na 100g výrobku

 Energetická hodnota

1676 kJ/ 399 kcal

 Tuky

12,7 g

 z toho nasycené mastné kyseliny

7 g

 Sacharidy

64,5 g

 z toho cukry

19,6 g

 Bílkoviny

8,8 g

 Sůl

0,08 g

 

Pro Vaše pohodlí je musli baleno v praktickém uzavíratelném sáčku se zipem,tak vám vydrží déle čerstvé!

Skladujte v suchu. Po otevření výrobek uzavřete a spotřebujte do jednoho měsíce.

Vyrobeno v České republice.

Složení: směs instantních vloček 56% (ovesné, žitné), čokoládové pecičky 12 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin; aroma: vanilin) rýžové kousky s kakaem [rýžová mouka 32 %, pšeničná mouka, cukr, kakaový prášek 4,3 %, karamelový cukr, řepkový olej, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 0,7 %, sladový extrakt, čokoláda 0,5% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, aroma: vanilin), jedlá sůl, emulgátor: řepkový lecitin], tmavá belgická čokoláda 8% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin; přírodní vanilkové aroma), banán (banánové plátky, cukr, med , banánové aroma, rostlinný olej), brusinky (brusinky, jablečný koncentrát).

Může obsahovat stopy arašídů a jiných ořechů.

12_3 3_3

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.