Popis
Použití: Bulgur se používá na přípravu zeleninových salátů, nádivek, polévek nebo jako příloha k masu...
Obsahuje lepek.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1383kJ/ 328kcal; bílkoviny 12g; sacharidy 58g, z toho cukry 0,4g; tuky 1,33g; sůl 0,04g.
Podobné produkty
-
Fazole mungo (zelená sója)
-
Rýže Arborio je kulatozrnná rýže, která se nejvíce pěstuje v severní Itálii.
-
Bulgur je částečně naklíčená, usušená a nahrubo pomletá celozrnná pšenice. Po uvařeníní je lehce stravitelný, nenadýmá a dodává vitalitu. Navíc...
-
Fazole jsou, díky svému složení, důležitou součástí jídelníčku zdravého člověka. Barevná žíhaná fazole má lehce pikantní chuť a díky své moučné...
-
Červená čočka obsahuje velké množství železa, vitamínu B6, kyseliny listové, selenu, fosforu a zinku. Všechny luštěniny, i červená čočka, jsou plné...
-
Rýže červená natural je rýže neloupaná. Díky slupce si zachovává nejen plnou rýžovou chuť, ale i spoustu vitamínů a minerálů, o které je běžná rýže...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bezva zdraví s.r.o
Lihovar 173
533 44 Staré Ždánice